Meer dan 80% van de bevolking heeft ooit rug- of nekpijn in zijn of haar leven. Een groot deel van onze tijd brengen we door op ons werk. Voor veel mensen betekent dit langdurig zitten, rechtstaan, lange autoritten, of herhaaldelijke overbelastende houdingen of bewegingen.
Hierdoor wordt te weinig aandacht besteed aan de normale functies en bewegingen van ons lichaam en kunnen na verloop van tijd stijfheid in de spieren en blokkades in de gewrichten veroorzaakt worden. Hier kan uw chiropractor helpen. Wij zoeken deze blokkades op en brengen deze weer in beweging. Daarnaast zoeken wij samen naar een oplossing om herval van de klachten te voorkomen.

Naast het werk is het belangrijk om zoveel mogelijk te bewegen. Veel mensen proberen dagelijks te wandelen om zo de dagelijkse routine van herhaaldelijke belastende houdingen te doorbreken.

Sporters

Ook sporters kunnen terecht in onze praktijk. Hierbij ligt de focus soms op pijn, maar zeker ook op prestatie en optimale beweeglijkheid. Denkt u aan pijnloos bewegen tijdens uw fietstocht, of wilt u een volledige check-up voor uw hardloopwedstrijd, dan helpt uw chiropractor u daarbij graag verder.